Blogin takana

24.10.2020

Tasapainoillaanko yhdessä?

Syksyinen tervehdys Sinulle lukijani täältä Pirkanmaalta! Olen kokonaisvailtaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut Brain Relief -hoitaja ja -kouluttaja. Tavoittelen terveellisiä elämäntapoja ja sitä kautta hyvää elämää ihan maalaisjärjellä toteutettuna. Hyvä ja terveellinen elämä ei vaadi ihmeellisiä kuureja tai vippaskonsteja. Pyrkiminen tasapainoon riittää. Tasapainoillaanko yhdessä?

Kuka minä olen

Olen kohta viisikymppinen perheenäiti ja vaimo. Pyrin hyvillä, terveillä elintavoillani huolehtimaan siitä, että voin hyvin, pysyn terveenä, elinvoimaisena ja liikuntakykyisenä. Vain hyvinvoivana voin olla läheisteni kanssa terveenä ja jakaa hyvää oloa myös muille. 

Himourheilija? Ehei!

Urheilua, liikuntaa, käppäilyä... kukin omalla tyylillään

En ole missään nimessä himourheilija, enkä voi sanoa olevani edes esimerkkitapaus täydellisestä hyvinvoivasta henkilöstä. Sen sijaan olen ihan tavallinen nainen, jonka tavoitteena on elää hyvää, tervettä elämää ja säilyttää liikuntakyky. Liikkumisestani meidän perheessä huolehtii hyvin luonnostaan koiramme Nuukkis. Sanoisinkin, että hän on meidän perheen personal trainer, hyvin vaativakin sellainen. 

Liike on lääke. Nauti siitä.

Pysyäksemme kunnossa, meidän on liikuttava jollain tavalla. Olen sitä mieltä, että sinun ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen liikunnan suhteen. Liikunnan pitää tuntua kivalta, joten liiku omalla tyylilläsi: juokse hiki päässä, jos siltä tuntuu tai nauti maisemista hieman hitaammin. 

Tulen tämän blogin tarinoissa keskittymään kokonaisvailtaiseen hyvinvointiin.  Erityisesti artikkelini tulevat käsittelemään syvärentouttavan Brain Relief -hoidon merkitystä hyvinvoinnissamme. Jos olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi kuunnellen maalaisjärkeä, tervetuloa matkaani!