Kuka minä olen?

Oma tarinani

Kuva: Vilja Vuolle
Kuva: Vilja Vuolle

Ihanaa, että löysit sivuilleni! Olen Heli Wigelius; Brain Relief® -hoitaja ja -kouluttaja, Auvo-hoitaja ja -kouluttaja sekä hyvinvointivalmentaja. Toimin Kangasalla, mutta liikun myös Pirkanmaalla. Olen työskennellyt hektisellä IT-alalla vuosien ajan. En vieläkään tiedä, mikä minusta tulee isona. Tai en tiennyt, kunnes silmiini osui Brain Relief® -koulutus vuonna 2018. 

Olen lapsesta asti nauttinut päähieronnasta. Äidilläni oli tapana silitellä päätäni nukuttaessaan minua. Kampaajalla meinaan nukahtaa käsittelyn aikana. Kasvohoidossa tai hierojalla ollessani mietin aina: "Kunpa tämä ei koskaan loppuisi".  Mieheni taas nauttii jalkapohjien hipsuttelusta ja hieronnasta. Meillä onkin tapana mieheni kanssa "tehdä vaihtarit" iltaisin: minä saan pään rapsutusta ja hän saa minulta jalkapohjien hipsuttelua. Brain Relief® -koulutus tuli eteeni puskista. En ollut osannut edes etsiä moista. Mutta se oli juuri sitä, mitä olin kaivannut: hoitavaa hipsuttelua, jolla saa ihmisen hetkeksi pysähtymään ja huilahtamaan. Ja ihan oikeasti. Hoidon aikana ei puhuta, kuten kampaajalla tai hierojalla ollessa tyypillisesti on tapana. Hoidon aikana on lupa rentoutua ja keskittyä omaan itseensä, saa olla läsnä hetkessä. Ei tarvitse ajatella yhtään mitään. Hoitoon kuuluva, tarkkaan valittu musiikki edesauttaa syvään rentoutumistilaan pääsemistä. Vajaan tunnin mittainen hoito vaikuttaa kuitenkin pidemmän aikaa. Jopa useita päiviä. Tyypillisesti esim. univaikeuksista kärsineet huomaavat vaikutukset heti seuraavana yönä ja toteavat helpottuneena nukkuneensa pitkästä aikaa hyvin. 

Brain Relief® on nyt läsnä elämässäni koko ajan. Olen niin onnellinen, että pystyn jakamaan hyvää oloa tutuille ja tuntemattomille. Sittemmin olen syventänyt osaamistani mm. Brain Relief Academyn tarjoamissa koulutuksissa ja toimin myös Brain Relief - ja Auvo-kouluttajana ja otan näyttöhoitoja vastaan. Palveluvalikoimani on myös kasvanut, mutta yhteistä kaikille palveluilleni on, että ne ovat erittäin rentouttavia ja tukevat hyvinvointia. 


Olet lämpimäsi tervetullut tankkaamaan hyvänolon hormoneja ja  rentoutumaan tuntuvasti!

ps. Hyvinvointipalveluihini kuuluu myös psyykkinen valmennus.


Varaa oma hemmotteluhetkesi!