Hinnasto
Nähdään pian!

Brain Relief -hoito

Kesto 60 minuuttia. Syvärentouttava hoito koko keholle. Hoidon aikana käsitellään pää, kasvot, korvat, hartiat, kädet ja jalat. Hoito tehdään vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä.

70€

Brain Relief VIP, 2 hoitokertaa

Sisältää 3 hoitokertaa, á n. 60 minuuttia. 

Parhaiten hoitotuloksia saavutetaan sarjahoidolla, jolloin päästään paremmin totuttamaan aivoja lepotilaan. Sarjahoito on suositeltavaa erityisesti silloin, jos sinulla on esim. univaikeuksia. Kahden kerran sarjahoitona yhden hoidon hinnaksi jää 65 €.

130€

Brain Relief VIP, 3 hoitokertaa

Sisältää 3 hoitokertaa, á n. 60 minuuttia. 

Kolme hoitokertaa noin viiden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä vaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito on helpottanut niitä. Kolmen kerran sarjahoitona yhden hoitokerran hinnaksi jää 58,30 €.

175€

Brain Relief -hoito kotikäyntinä

Kangasalan ja Itä-Tampereen alueella, sisältää matkakulut. Muualle päin Suomea matkakulut laskutetaan toteuman mukaan. HUOM! Kotikäynteihin ajanvaraus sähköpostitse!

85€

Huilaushetki - rentoutustuokio

Jos haluat rentoutua tai virkistäytyä pikaisesti, mutta tuntuvasti, tämä hoito on sinulle! Hoidon kesto on 30 minuuttia. Hoito sopii niin aamuun kuin iltaankin, mutta sen voi ottaa myös kesken työpäivän. Hoito lempeä mutta tehokas. Hoito tehdään vaatteet yllä hoitopöydällä ja sen aikana käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkä ja kädet.

35€

Taivaallinen päähieronta

Ihana, rentouttava päähieronta, jossa intialaisen päähieronnan otteita. Hoito kohdistuu hartioihin, käsivarsiin, niskaan, päähän, kasvoihin ja korviin. Hoito tehdään istualtaan vaatteet yllä. Hoito on erittäin rentouttava, mutta samalla myös virkistävä. Sen voi tehdä vaikka keskellä työpäivää. Hoidon kesto 30 minuuttia.

35€

Taivaallinen käsihieronta öljyllä

Rentouttava, hemmotteleva ja energisoiva käsien hieronta. Hoito parantaa käsien  verenkiertoa ja liikkuvuutta sekä lievittää kipuja. Hoidon kesto n. 30 minuuttia

35€

Taivallinen päähieronta -kurssi

Kurssin kesto n. 4 tuntia. Hinta per henkilö. Opit tekemään läheisillesi rentouttavaa päähierontaa missä ja milloin vain. Kurssimaksu sisältää kirjalliset ohjeet ja pientä purtavaa. Katso kurssikalenterista tulevat kurssit. 

Toteutetaan tarvittaessa myös Sinun luona sinun ystävillesi! Pyydä tarjous!

69€

Lahjakortti

Lahjakortti on oivallinen ja helppo  tapa muistaa läheistä. Kukapa ei tykkäisi hemmotteluhetkestä, edes pienestä. Toimitan lahjakortin sähköpostitse, perinteisellä postilla tai voit tulla noutamaan sen hoitolasta Kangasalta. Tilaa lahjakortti puhelimitse, Messengerillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

xx€

Hemmottelupäivä ystävien kesken

Vietä iki-ihana hemmottelupäivä rakkaiden ystäviesi kanssa ja kutsu minut mukaan tekemään hemmotteluhoitoja. 

Pyydä tarjous!

Yrityskäynnit

Tulen työpaikallenne karkottamaan stressin ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia. Tuon mukanani hoitopöydän. Hoitotilaksi käy pieni, rauhallinen tila. Hoito kestää noin tunnin. Hoitoja voi tehdä työpäivän aikana tai sen jälkeen.

Katso lisätietoja

Pyydä tarjous!

Brain Relief -näyttö

Lokakuun 2020 alusta asti otan vastaan Brain Relief -hoitajakoulutukseen osallistuneilta näyttöjä. Alkeiskoulutuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa opintoja osallistumalla lisäharjoittelupäivään ja tekemällä harjoitteluhoitojen (noin 20 - 30 kpl) jälkeen näyttöhoidon. Jatkokoulutuksen sekä hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä "Brain Relief -hoitaja". Näyttöön varataan aikaa n. 2 h. Näytönantaja tulee kouluttajan luo (Kangasala/Tampere), tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti.

120€

Tilaa lahjakortti

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja kerro, minkä hoidon/hoidot haluat lahjakortille. Vastaan viestiisi ja saat maksutiedot sekä lahjakortin sähköisessä muodossa. Voit noutaa käsityönä tehdyn lahjakortin myös hoitolastani Kangasalta. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Vain maksettu lahjakortti on käyttökelpoinen.

Varaa oma aikasi hemmotteluun!