Hinnasto

Nähdään pian!

Suositun ja taatusti pidetyn lahjakortin voit tilata 

sivun lopussa olevalla lomakkeella!

Brain Relief® -hoito

Kesto n. 50 minuuttia. Syvärentouttava hoito koko keholle. Hoidon aikana käsitellään pää, kasvot, korvat, hartiat, kädet ja jalat. Hoito tehdään vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä.

70€

Brain Relief® VIP, 2 hoitokertaa

Sisältää 2 hoitokertaa, á n. 50 minuuttia. 

Parhaiten hoitotuloksia saavutetaan sarjahoidolla, jolloin päästään paremmin totuttamaan aivoja lepotilaan. Sarjahoito on suositeltavaa erityisesti silloin, jos sinulla on esim. univaikeuksia. Kahden kerran sarjahoitona yhden hoidon hinnaksi jää 65 €.

130€

Brain Relief® VIP, 3 hoitokertaa

Sisältää 3 hoitokertaa, á n. 50 minuuttia. 

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä vaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito on helpottanut niitä. Kolmen kerran sarjahoitona yhden hoitokerran hinnaksi jää 58,30 €.

175€

Brain Relief® -hoito kotikäyntinä

Kangasalan ja Itä-Tampereen alueella, sisältää matkakulut. Muualle päin Suomea matkakulut laskutetaan toteuman mukaan. HUOM! Kotikäynteihin ajanvaraus sähköpostitse tai puhelimitse!

85€

Huilaushetki - rentoutustuokio (HUOM: Lasten suosikki!)

Jos haluat rentoutua tai virkistäytyä pikaisesti, mutta tuntuvasti, tämä hoito on sinulle! Hoidon kesto on n. 25 minuuttia. Hoito sopii niin aamuun kuin iltaankin, mutta sen voi ottaa myös kesken työpäivän. Tämä hoito sopii myös lapsille erinomaisesti! Hoito lempeä mutta tehokas. Hoito tehdään vaatteet yllä hoitopöydällä ja sen aikana käsitellään pää, kasvot, hartiat, yläselkä ja kädet.

35€

Taivaallinen päähieronta

Ihana, rentouttava päähieronta, jossa intialaisen päähieronnan otteita. Hoito kohdistuu hartioihin, käsivarsiin, niskaan, päähän, kasvoihin ja korviin. Hoito tehdään istualtaan vaatteet yllä. Hoito on erittäin rentouttava, mutta samalla myös virkistävä. Sen voi tehdä vaikka keskellä työpäivää. Hoidon kesto n. 25 minuuttia.

35€

Taivaallinen käsihieronta öljyllä

Rentouttava, hemmotteleva ja energisoiva käsien hieronta. Hoito parantaa käsien  verenkiertoa ja liikkuvuutta sekä lievittää kipuja. Hoidon kesto n. 25 minuuttia

35€

Gua Sha - Kiinteyttävä kasvohoito 

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä, mutta hellä ja erittäin rentouttava kasvohoito. Sisältää kasvojen puhdistuksen. Hoidon aikana käsitellään rintakehä, kaula, hartiat, niska, kallonpohja, kasvot, hiusraja. Hoito tehdään gua sha -lastoilla ja iholle levitetään kasvoöljy. Hoidon kesto n. 45 minuuttia. Lue lisää Gua Sha -hoidosta täältä.

65€

Taivallinen päähieronta -kurssi

Kurssin kesto n. 4 tuntia. Hinta per henkilö. Opit tekemään läheisillesi rentouttavaa päähierontaa missä ja milloin vain. Kurssimaksu sisältää kirjalliset ohjeet ja pientä purtavaa. Katso kurssikalenterista tulevat kurssit. 

Toteutetaan tarvittaessa myös Sinun luona sinun ystävillesi! Pyydä tarjous!

69€

Brain Relief® -kertausvalmennus

Jos olet käynyt Brain Relief® -hoitajakoulutuksen ja kaipaat kertausta ennen näyttöä, voit tulla kertausvalmennukseen. Kertausvalmennus sopii myös jo pidempään hoitoa tehneille. Noin 2 tuntia kestävän henkilökohtaisen valmennuksen aikana kertaamme alkeiskoulutuksen oppeja ja harjoittelemme hoidon yksityiskohtia. Hintaan lisätään alv eli verollinen hinta on 148,80 €.

veroton

120€

Brain Relief® -näyttö

Otan vastaan Brain Relief® -hoitajakoulutukseen osallistuneilta näyttöjä. Mikäli hoitajakoulutuksesta on kulunut jo pitkähkö aika, eikä hoitojen tekemisestä ole tullut vielä rutiinia, suosittelen lämpimästi osallistumaan ennen näyttöhoitoa kertausvalmennukseen. Näin varmistat parhaiten sen, että näyttöhoito tulee hyväksyttyä. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä "Brain Relief® -hoitaja". Näyttöön varataan aikaa n. 2 h. Näytönantaja tulee kouluttajan luo (Kangasala/Tampere), tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti. Hintaan lisätään alv eli verollinen hinta on 148,80 €.

veroton 120€

Eteenpäin! - hyvinvointivalmennus, 3 tapaamista

Valmennuksen avulla tutustut itseesi, ihmiseen, joka todella olet ja haluat olla, tiedät mitä tavoittelet ja miksi. Valmennus auttaa sinua vahvistamaan itsetuntemustasi, saat itsevarmuutta ja selkeyttä elämääsi.  Valmennuksen myötä hyvinvointisi paranee. Valmennuksessa keskitytään niihin psyykkisiin taitoihin, jotka vievät sinua eteenpäin valitsemaasi suuntaa. Yhden tapaamisen kesto n. 1 h.

175€

Hyvinvointivalmennus, kerta

Valmennuksen sisältö räätälöidään tarpeesi mukaan vahvistamaan psyykkisiä taitojasi.

70€

Startti Eteenpäin! -valmennukseen

Tässä hyvinvointipaketissa yhdistetään Brain Relief -hoitoa ja psyykkistä valmennusta. Aloitellaan rentoutuen Brain Relief -hoidossa (n. 50 min), jonka jälkeen heräillään pikkuhiljaa. Keskustellaan (n. 1 h) tämän hetkisistä tuntemuksista ja pyritään pääsemään eteenpäin kohti sitä, mitä todella haluat.

125€

Yrityskäynnit / yhteisökäynnit - Psyykkinen valmennus 

Psyykkisiä taitoja tarvitaan myös työyhteisössä sekä muissa yhteisöissä. Tulen yritykseenne tai yhteisöönne luennoimaan tai pitämään työpajoja valitsemastanne aiheesta. 

Pyydä tarjous!

Yrityskäynnit - Brain Relief 

Tulen työpaikallenne karkottamaan stressin ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia. Tuon mukanani hoitopöydän. Hoitotilaksi käy pieni, rauhallinen tila. Hoito kestää noin tunnin. Hoitoja voi tehdä työpäivän aikana tai sen jälkeen.

Katso lisätietoja

Pyydä tarjous!

Hemmottelupäivä ystävien kesken

Vietä iki-ihana hemmottelupäivä rakkaiden ystäviesi kanssa ja kutsu minut mukaan tekemään hemmotteluhoitoja. 

Pyydä tarjous!

Lahjakortti hemmotteluun

Lahjakortti on oivallinen ja helppo  tapa muistaa läheistä. Kukapa ei tykkäisi hemmotteluhetkestä, edes pienestä. Toimitan lahjakortin sähköpostitse, perinteisellä postilla tai voit tulla noutamaan sen hoitolasta Kangasalta. Tilaa lahjakortti puhelimitse, Messengerillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

xx€

Hinnat sisältävät alv 24 % ellei toisin mainita.

Tilaa lahjakortti

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja kerro, minkä hoidon/hoidot haluat lahjakortille. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian ja saat maksutiedot sekä lahjakortin sähköisessä muodossa. Voit noutaa lahjakortin myös hoitolastani Kangasalta. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Vain maksettu lahjakortti on käyttökelpoinen.


Asiakaskokemuksia

Mä olen jäänyt niin koukkuun tähän Brain Reliefiin. Mä tuun lomalla taas uudelleen.

Nainen, 38 

Koin valmennushetkien jälkeen itseni hyvin rauhalliseksi ja seesteiseksi, jopa virkeäksi, joka ei ole minulle ominaista yleensä.

Hyvinvointivalmennuk-sen asiakas

Olen nukkunut niin hyvin Brain Relief -hoidon jälkeen!

Nainen, 35

Nukuin viime yönä 8,5 tuntia putkeen ensimmäistä kertaa vuosiin.

Nainen, 39

Varaa oma aikasi hemmotteluun!