Hinnasto

Nähdään pian!


Alla näet palveluni. Kunnioitan asiakkaan omaa aikaa ja siksipä kaikki hoitoni ovat ns. hiljaisia hoitoja eli en puhu hoitojen aikana. Saat nauttia omasta hetkestäsi täysin siemauksin! 

Teen myös yrityskäyntejä!


Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, MobilePay ja lahjakortti-ostoksissa tilisiirto.

Valitettavasti työsuhde-edut, kuten ePassi, Smartum jne. eivät käy maksuvälineenä, koska verottaja ei hyväksy tällä hetkellä ns. vaihtoehtohoitoja työsuhde-etujen piiriin.


Brain Relief® -hoito

Syvärentouttava, lempeä hoito koko keholle. Brain Relief tuo helpotusta stressiin ja auttaa sinua palautumaan. Hoidon aikana käsitellään lempeästi erilaisilla otteilla ja kosketustekniikoilla pää, kasvot, korvat, hartiat, kädet ja jalat. Hoito tehdään vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä. Hoito on hiljainen hoito eli hoidon aikana ei puhuta. Lue lisää Brain Relief -hoidosta. Kesto n. 50 minuuttia.

70€

Brain Relief® VIP, 2 hoitokertaa

Sisältää 2 hoitokertaa, á n. 50 minuuttia. 

Parhaiten hoitotuloksia saavutetaan sarjahoidolla, jolloin päästään paremmin totuttamaan kehoa lepotilaan. Sarjahoito on suositeltavaa erityisesti silloin, jos sinulla on esim. univaikeuksia. Kahden kerran sarjahoitona yhden hoidon hinnaksi jää 65 €.

130€

Brain Relief® VIP, 3 hoitokertaa

Sisältää 3 hoitokertaa, á n. 50 minuuttia. 

Kolme hoitokertaa noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan jo pysyviä vaikutuksia asiakkaille, jotka kärsivät kroonisista vaivoista ja joilla ensimmäinen hoito on helpottanut niitä. Kolmen kerran sarjahoitona yhden hoitokerran hinnaksi jää 61,70 €.

185€

Brain Relief® -hoito kotikäyntinä

Kangasalan ja Itä-Tampereen alueella, sisältää matkakulut. Muualle päin Suomea matkakulut laskutetaan toteuman mukaan. 

85€

Auvo-rentoutushoito 

Jos haluat rentoutua, virkistäytyä ja palautua pikaisesti, mutta tuntuvasti, tämä hoito on sinulle! Hoito on lempeä sekä tehokas ja se sopii kaikille. Auvo sopii niin aamuun kuin iltaankin. Auvosta voit saada virtaa myös työpäivääsi! Auvo-hoito tehdään vaatteet yllä hoitopöydällä ja hoitoon kuuluu päähieronta, kasvojen sively, sekä hartioiden, yläselän, käsien ja jalkojen lempeä käsittely. Hoidon kesto on n. 25 minuuttia.

40€

Lasten huilimohetki yllätyslahjan kera

Lapsetkin kaipaavat lempeää kosketusta ja rentouttavia hetkiä! Huilimohetki on erityisesti lapsille suunniteltu huilaushetki, jonka aikana hierotaan ja hipsutellaan lempeästi pää, kädet ja jalat. Huilimohetki rauhoittaa vilkkaammankin lapsen! Hoito soveltuu kaikille lapsille ja on todella suosittu! Osta vaikka lahjaksi! Tiesithän, että hyväksyvä, lempeä kosketus parantaa myös itsetuntoa.

Hoidon kesto n. 25 minuuttia. Hoidon jälkeen lapsi saa yllätyslahjan! 

35€

Taivaallinen päähieronta

Ihana, rentouttava päähieronta, jossa intialaisen päähieronnan otteita. Hoito kohdistuu hartioihin, käsivarsiin, niskaan ja päähän. Hoito tehdään istualtaan vaatteet yllä. Hoito on erittäin rentouttava, mutta samalla myös virkistävä. Sen voi tehdä vaikka keskellä työpäivää. Hoidon kesto n. 25 minuuttia.

35€

Taivaallinen käsihieronta öljyllä

Rentouttava, hemmotteleva ja energisoiva käsien hieronta. Hoito parantaa käsien  verenkiertoa ja liikkuvuutta sekä lievittää kipuja. Hoidon kesto n. 25 minuuttia

35€

Gua Sha - Kiinteyttävä kasvohoito 

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä, mutta hellä ja erittäin rentouttava kasvohoito. Sisältää kasvojen puhdistuksen. Hoidon aikana käsitellään rintakehä, kaula, hartiat, niska, kallonpohja, kasvot, hiusraja, pää. Hoito tehdään gua sha -lastoilla ja iholle levitetään kasvoöljy. Hoidon kesto n. 45 minuuttia. Lue lisää Gua Sha -hoidosta täältä.

65€

Gua Sha -kasvohoito, 3 hoitokertaa

Sisältää 3 hoitokertaa, á 45 min.

Näkyvämpiä tuloksia sarjahoidolla. Suositeltu hoitojen toistoväli 1 - 2 viikkoa.

175€

Gua Sha -kasvohoito, 5 hoitokertaa

Sisältää 5 hoitokertaa, á 45 min.

Näkyvämpiä tuloksia sarjahoidolla. Suositeltu hoitojen toistoväli 1 - 2 viikkoa.

270€

Taivallinen päähieronta -kurssi

Kurssin kesto n. 4 tuntia. Hinta per henkilö. Opit tekemään läheisillesi rentouttavaa päähierontaa missä ja milloin vain. Kurssimaksu sisältää kirjalliset ohjeet ja pientä purtavaa. Katso kurssikalenterista tulevat kurssit. 

Toteutetaan tarvittaessa myös Sinun luona sinun ystävillesi! Pyydä tarjous!

69€

Brain Relief® -kertausvalmennus

Jos olet käynyt Brain Relief® -hoitajakoulutuksen ja kaipaat kertausta ennen näyttöä, voit tulla kertausvalmennukseen. Kertausvalmennus sopii myös jo pidempään hoitoa tehneille. Noin 2 tuntia kestävän henkilökohtaisen valmennuksen aikana kertaamme alkeiskoulutuksen oppeja ja harjoittelemme hoidon yksityiskohtia. 

120€

Brain Relief® -näyttö

Otan vastaan Brain Relief® -hoitajakoulutukseen osallistuneilta näyttöjä. Mikäli hoitajakoulutuksesta on kulunut jo pitkähkö aika, eikä hoitojen tekemisestä ole tullut vielä rutiinia, suosittelen lämpimästi osallistumaan ennen näyttöhoitoa kertausvalmennukseen. Näin varmistat parhaiten sen, että näyttöhoito tulee hyväksyttyä. Hyväksytyn näyttösuorituksen jälkeen voit käyttää nimikettä "Brain Relief® -hoitaja". Näyttöön varataan aikaa n. 2 h. Näytönantaja tulee kouluttajan luo (Kangasala), tai matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti.

 120€

Eteenpäin! - hyvinvointivalmennus, 3 tapaamista

Valmennuksen avulla tutustut itseesi, ihmiseen, joka todella olet ja haluat olla, tiedät mitä tavoittelet ja miksi. Valmennus auttaa sinua vahvistamaan itsetuntemustasi, saat itsevarmuutta ja selkeyttä elämääsi.  Valmennuksen myötä hyvinvointisi paranee. Valmennuksessa keskitytään niihin psyykkisiin taitoihin, jotka vievät sinua eteenpäin valitsemaasi suuntaa. Yhden tapaamisen kesto n. 1 h.

175€

Hyvinvointivalmennus, kerta

Valmennuksen sisältö räätälöidään tarpeesi mukaan vahvistamaan psyykkisiä taitojasi.

70€

Startti Eteenpäin! -valmennukseen

Tässä hyvinvointipaketissa yhdistetään Brain Relief -hoitoa ja psyykkistä valmennusta. Aloitellaan rentoutuen Brain Relief -hoidossa (n. 50 min), jonka jälkeen heräillään pikkuhiljaa. Keskustellaan (n. 1 h) tämän hetkisistä tuntemuksista ja pyritään pääsemään eteenpäin kohti sitä, mitä todella haluat.

125€

Yrityskäynnit / yhteisökäynnit - Psyykkinen valmennus 

Psyykkisiä taitoja tarvitaan myös työyhteisössä sekä muissa yhteisöissä. Tulen yritykseenne tai yhteisöönne luennoimaan tai pitämään työpajoja valitsemastanne aiheesta. 

Pyydä tarjous!

Yrityskäynnit  

Tulen työpaikallenne karkottamaan stressin ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia tekemällä rentoutushoitoja (esim. Brain Relief, Auvo, päähieronta). Tuon mukanani tarvittaessa hoitopöydän. Hoitotilaksi käy pieni, rauhallinen tila.  Hoitoja voi tehdä työpäivän aikana tai sen jälkeen.

Katso lisätietoja

Pyydä tarjous!

Hemmottelupäivä ystävien kesken

Vietä iki-ihana hemmottelupäivä rakkaiden ystäviesi kanssa ja kutsu minut mukaan tekemään hemmotteluhoitoja. 

Pyydä tarjous!

Auvo-kurssi

Auvo-kurssilla opit tekemään ihanan kosketushoidon, Auvo-hoidon, jota voit tehdä kurssin jälkeen läheisillesi. Voit oppia antamaan turvallista ja miellyttävää kosketushoitoa, vaikka et olisi koskaan ennen hieronut tai hoitanut ketään. Riittää, kun olet valmis oppimaan jotain uutta! 

Hoito-otteita harjoitellaan pala kerrallaan pienryhmässä niin, että jokainen saa henkilökohtaista opastusta. Jokainen osallistuja saa myös itse Auvo-hoidon päivän päätteeksi! 

Järjestän kursseja noin kaksi kertaa vuodessa ja tarvittaessa useammin. Voit kerätä myös oman ryhmän kasaan (min. 3 hlöä) ja kutsua minut kouluttamaan. 

Kurssin kesto on yhteensä 6 h. Hinta per hlö.

149 €

Lahjakortti hemmotteluun

Lahjakortti on oivallinen ja helppo  tapa muistaa läheistä. Kukapa ei tykkäisi hemmotteluhetkestä, edes pienestä. Toimitan lahjakortin sähköpostitse, perinteisellä postilla tai voit tulla noutamaan sen hoitolasta Kangasalta. Tilaa lahjakortti puhelimitse, Messengerillä, tekstiviestillä, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

xx€

Hinnat sisältävät alv 0 %.

Tilaa lahjakortti

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja kerro, minkä hoidon/hoidot haluat lahjakortille. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian ja saat maksutiedot sekä lahjakortin sähköisessä muodossa, mikäli tilasit sähköisen lahjakortin. Voit noutaa lahjakortin myös hoitolastani Kangasalta. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Huomioithan, että vain maksettu lahjakortti on käyttökelpoinen.


Asiakaskokemuksia

Mä olen jäänyt niin koukkuun tähän Brain Reliefiin. Mä tuun lomalla taas uudelleen.

Nainen, 38 

Koin valmennushetkien jälkeen itseni hyvin rauhalliseksi ja seesteiseksi, jopa virkeäksi, joka ei ole minulle ominaista yleensä.

Hyvinvointivalmennuksen asiakas

Olen nukkunut niin hyvin Brain Relief -hoidon jälkeen!

Nainen, 35

Olen käynyt Gua Sha -hoidossa monessa paikkaa, mutta tämä oli ehdottomasti rentouttavin kokemus!

Nukuin viime yönä 8,5 tuntia putkeen ensimmäistä kertaa vuosiin.

Nainen, 39

Varaa oma aikasi hemmotteluun!