Eteenpäin!

Hyvinvointivalmennus - Sinun parhaaksesi

Olen tukenasi matkalla sisimpääsi ja kohti tavoitteitasi

Eteenpäin!-valmennus on kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta, jonka avulla opit elämäntaitoja. Tutustut itseesi, ihmiseen, joka todella olet ja haluat olla, tiedät mitä tavoittelet ja miksi. Tunnistat vahvuutesi, tiedostat kehittymismahdollisuutesi, ymmärrät, mistä sytyt ja kenen kanssa sinun on hyvä olla. Valmentajanasi esitän kysymyksiä, joihin vastaamalla oivallat, mikä on sinulle merkityksellistä, mitä haluat ja millaisia askelia sinun tulee ottaa, jotta pääset tavoitteeseesi. Valmennus auttaa sinua vahvistamaan itsetuntemustasi, saat itsevarmuutta ja selkeyttä elämääsi.

Valmentajanasi en neuvo enkä tuomitse. Esitän oikeita kysymyksiä. Sinä oivallat ja annat vastausten nousta sisimmästäsi. Minä kuuntelen.

Jos sinun oma kompassisi ja suuntasi on hukassa, saatat tarvita psyykkistä valmennusta. Minä voin auttaa. Ota yhteyttä, niin jutellaan. Valmennuskeskustelut onnistuvat etänä oikein sujuvasti.

Tässä lyhyessä videossa kerron omin sanoin ja maanläheisesti, mitä psyykkinen valmennus on, kenelle se sopii, mitä hyötyä siitä on ja miten valmennus etenee. 


Ota yhteyttä, niin jutellaan, kuinka voin auttaa Sinua!