Työhyvinvoinnin tueksi

Brain Relief -hoitoja yrityksille

Työntekijät ovat yritysten voimavara

Nykypäivän arki ja työelämä on hyvin vaativaa ja ympärillämme on paljon ärsykkeitä, jotka stressaavat mieltämme turhaakin. Pitäisi olla tuloksellinen ja tehokas, mutta oleelliseen on vaikea keskittyä. Hyvä stressi pitää meidät toimintakykyisenä, paha stressi heikentää toimintakykyämme ja pahimmillaan se lamauttaa meidät. Mikään ei kiinnosta, kaikki on ylitsepääsemättömän vaikeaa ja uuvuttavaa, ei oikein saa otetta mistään. Pään sisällä on kaaos. 

Poissaolot kuriin!

Haluatte varmasti vähentää poissaolojen aiheuttamia kuluja yrityksessänne. Stressi on yksi eniten poissaoloja  aiheuttavista tekijöistä työpaikoilla. Poissaolot ovat kalliita työnantajalle. Voimme kuitenkin ehkäistä pahan stressin vaikutuksia ja se kannattaa! On todettu, että syvärentouttava, lempeä Brain Relief® pysäyttää tehokkaasti ikävän stressikierteen ja auttaa mm. nukkumaan jälleen palauttavasti. Hoidon jälkeen olo on levollinen ja autuas ja ajatuskin kulkee paremmin.  Hoidon vaikutukset voivat kestää jopa useita päiviä. Brain Relief® -hoito vahvistaa parasympaattista hermostoa, joka on meidän "rauhoittumismekanismimme". Se tuottaa hyvänolon hormoneja, kuten endorfiinia ja oksitosiinia. Tankkaamalla hyvänolon hormoneja, pystymme hallitsemaan stressiä paremmin, eikä vaativat tilanteet tunnukaan enää niin ylivoimaisilta.

Autan teitä hallitsemaan stressiä

Tulen työpaikallenne karkottamaan stressin ja tukemaan työntekijöiden hyvinvointia. Hoito on helppo tehdä ja siihen on helppo tulla; tuon mukanani hoitopöydän, jolla hoidettava lepää selinmakuulla vaatteet päällä. Hoitotilaksi käy pieni, rauhallinen tila. Hoito kestää noin tunnin. Hoitoja voi tehdä työpäivän aikana tai sen jälkeen.  

Ole rohkeasti yhteydessä minuun, niin kerron lisää!


Kysy lisää, pyydä tarjous!