Kurssikalenteri

Opi rentouttavaa hierontaa!

Seuraavat kurssit


  • Brain Relief -alkeiskoulutus, Akaan Toijala 9. - 11.4.2021. Ilmoittautuminen ja lisätietoja täältä


Katso Helin Huilimon kurssikuvaukset alta. Vaihtoehtona on myös asiakaskohtainen kurssi. Mikäli kalenterissa ei ole sopivaa koulutuspäivää, voit ehdottomasti ilmoittaa minulle olevasi kiinnostunut kurssista. Pyrin järjestämään lisää kurssipäiviä kysynnän mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset Messengerillä @helinhuilimo tai sähköpostilla: heli(at)helinhuilimo.fi. Kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä. 


Taivaallinen päähieronta -kurssi

Kukapa ei tykkäisi päähieronnasta! Haluaisitko oppia tekemään "hipsutteluhoitoa"? Luvassa on taivaallisen rentouttava tuokio oppien samalla päähieronnan otteita. 

Päähieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, mm. keskittymiskykyyn ja unenlaatuun. Samalla stressi kaikkoaa ja ajatukset kirkastuvat. Hieronta kohdistuu hartioihin, niskaan, päähän, kasvoihin, korviin ja käsiin.

Hieronta tehdään istuen vaatteet yllä. Päähierontaa on helppo tehdä missä ja milloin vain, eikä se vaadi välineitä tai tarvikkeita! Se on äärimmäisen rentouttavaa ja samalla virkistävä, myös hierojalle.
Kurssin jälkeen voit ilahduttaa läheisiäsi tekemällä heille rentouttavaa päähierontaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hieromisesta osallistuaksesi kurssille.

  • Kurssin kesto n. 4 tuntia. 
  • Kurssin hinta 69 euroa (alv. 0%), sisältää kirjalliset ohjeet ja pientä purtavaa.

Sitovat ilmoittautumiset Messengerillä @helinhuilimo tai sähköpostilla: heli@helinhuilimo.fi. 

Kurssin osallistujamäärä on rajoitettu. Varaa oma paikkasi pian! 

Oikeus muutoksiin pidätetään.Haluaisitko järjestää ystävillesi Taivaallinen päähieronta -kurssin?

Sekin onnistuu! Lähetä minulle toiveesi, niin järjestetään Teille ikimuistoinen tapahtuma: 


Varaa oma hemmotteluhetkesi!