Auvo-hoito

Suomalainen, tasapainoittava mielen ja kehon rentoutushoito

Uusi, suomalainen Auvo-hoito on nyt täällä Sinua varten! Auvo auttaa sinua palautumaan pikaisesti alle puolessa tunnissa. Se sopii kaikille. Ja mikä parasta, sen voi ottaa vaikka kesken työpäivän, koska se myös virkistää! 

Olen yksi ensimmäisistä Auvo-hoitajista ja -kouluttajista ja toivotankin sinut lämpimästi tervetulleeksi Huilimoon kokeilemaan Auvo-hoitoa!

Jos haluat rentoutua, virkistäytyä ja palautua pikaisesti, mutta tuntuvasti, tämä hoito on sinulle! Auvo-hoito on lempeä kosketushoito, jossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin erilaisilla otteilla. Hoitoon kuuluu päähieronta, kasvojen sively, sekä hartioiden, yläselän, käsien ja jalkojen lempeä käsittely. Auvo tehdään vaatteet yllä hoitopöydällä.


Auvo on vain 25 minuutin pituinen hoito ja siksi se onkin niin mainio vaikka heti aamuun tai iltaan tai mihin väliin vain. Koska Auvo sopii mainiosti myös virkistämään työpäivää, teen hoitoja myös työpaikoilla. Kukapa ei haluaisi pientä, tehokasta virkistystaukoa työpäivän lomassa! Auvon jälkeen ajatuskin kulkee taas vikkelämmin, eikä sitä tiedä, vaikka se auttaisi ammentamaan uusia ideoitakin. Aivothan tarvitsevat taukoja, jotta ajatukset voivat jäsentyä ja luovuuskin pääsee tällöin kukkimaan. Työpaikoilla hoidon voi tehdä vaikka lepotuolissa tai työtuolissa, joten kovin isoa tilaa ei tarvita. Jos tällainen virkistystauko työpaikalla alkoi kutkuttaa, soita tai laita viestiä, niin tulen työpaikallesi auvoilemaan!

Lyhyen kestonsa takia myös kiireisimmät ehtivät huilahtaa Auvo-hoidossa!

Auvo on myös helppo oppia. Jos olet esimerkiksi etsimässä uutta palvelua palveluvalikoimaasi tai olet kenties etsimässä uutta uraa, Auvo on varteenotettava vaihtoehto. Sen opettelu on tehty erittäin helpoksi: Opettele Auvo ensin lähikoulutuksessa. Sen jälkeen suorita vielä Auvo-hoitajakoulutus verkossa, niin siinä se on! Sitten voitkin alkaa tarjoamaan Auvoa asiakkaillesi. Katso Auvo-kurssini täältä tai lue lisää Auvo-hoitaja-koulutuksesta.Tule tutustumaan Auvoon - Lupaan, ettet pety!


ps. Auvo on myös oivallinen lahjaidea. 

Voit tilata kätevästi lahjakortin Auvo-hoitoon: Tilaa lahjakortti

Varaa oma aikasi hemmotteluun!