Helin Huilimon huhtikuun uutiskirje

Kevättä rinnassa!

Aurinko on hellinyt meitä jo pitkään antaen meille energiaa, ihanaa! Kevät on ollut todella vilkas täällä Huilimossa. Olen saanut hoidella teitä ihania asiakkaitani tiuhaan tahtiin. Kiitos siitä teille! 

Kevät tuo tullessaan erilaisia juhlia. On ihanien äitien päivä, synttäreitä, ja valmistujaisia. Huilimon lahjakortit ovat olleet mieluisa lahja ja lahjakorttien saajat ovat nauttineet olostaan Huilimossa. Jos etsit sankarille lahjaa, kurkistapa, olisiko tässä sopivaa.

  • Kauneutta äidille, kummitädille, tai teinitytölle; rentouttava Gua Sha -kasvohoito, 65 €
  • Veikeille pikkusisaruksille tai pikkulapsille Lasten Huilimohetki (sis. yllätyksen), 35 €
  • Tiukkapipolle kiireen taltuttaja; Auvo-rentoutushoito, 40 €
  • Arjen sankareille mielihyvähormonien pöllytystä ja levollisia unia; Brain Relief -hoito, 70 €
  • Rakkaalle ystävälle, työtoverille, tarhan tätille, opettajalle tai työntekijöille jotain taivaallista; Taivaallinen päähieronta, 35 €
  • Ystävälle, jolla on kompassi hukassa; Startti Eteenpäin! -hyvinvointivalmennus, joka alkaa rentouttavalla Brain Relief -hoidolla ja sen jälkeen hyvinvointivalmennushetki, 125 €

Huom! Katso alta perinteinen uutiskirjeen tilaajan tarjous, mikäli hankit lahjakortin!

Tilaa lahjakortit alla olevalla lomakkeella.

***

Tykkäätkö hipsutella ja voisit tehdä sitä läheisillesi tai vaikka työksesi? 

Jos kyllä, niin suosittelen sinulle Auvo-koulutusta! Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Vain 25 minuuttia kestävä hoito on lempeä ja tehokas. Se auttaa pysähtymään ja rentoutumaan, ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä. 

Auvo on helppo oppia! Auvo-koulutukseen kuuluu laadukas verkkokoulutus ja lähipäivä, jossa otteet opetellaan konkreettisesti kouluttajan ohjauksessa. Jokainen saa tehdä hoitoja ja olla hoidettavana - Täydellistä! 

Suunnittelen ensi syksylle Kangasalla tai Tampereella pidettävää Auvo-koulutusryhmää. Koulutuksen kesto on yksi päivä ja se pidetään viikonloppuna. Olisitko kiinnostunut osallistumaan? Ajankohtia en ole vielä päättänyt, joten nyt on mahdollisuus vaikuttaa! Alla olevalla lomakkeella voit pyytää lisätietoja tai kommentoida toiveajankohtaa koulutukselle.

Lue täältä lisää: https://brainrelief.fi/auvo-hoito/auvo-ryhmat/ 

***

Joko olet Suosittelija? 

Suosittelijana voit ansaita hyvinvointipisteitä. Jos olet nauttinut Huilimon tunnelmasta ja rentoutuneesta olostasi tähtitaivaan ja tähtipeiton alla, mikset siis suosittelisi Huilimon palveluja muillekin! Suosittelijana sinulla on mahdollisuus huilia jopa ilmaiseksi! 

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu suosittelijaksi, niin lähetän sinulle koodin. Jakamalla koodia, ansaitset pisteitä, joilla saat tulla huilimaan edullisemmin tai jopa ilmaiseksi! Mitään hävittäväähän sinulla ei ole, päinvastoin! Koodisi näyttävä asiakas saa myös oman palvelunsa -10% alennuksella. 

Ei muuta kuin suosittelemaan! Tilaa suosittelijan koodi alla olevalla lomakkeella.


Lopuksi vielä perinteinen tarjous vain uutiskirjeen tilaajille - osta itsellesi tai lahjaksi:


  • Lahjakortit -20 % alennuksella! Tähän kannattaa nyt tarttua!

Esim. Brain Relief -hoito nyt 56 € (norm. 70 €), Auvo-hoito 32 € (norm. 40 €), GuaSha-hoito 52 €, Lasten huilimohetki 28 €.


Alennus ei koske sarjakortteja.

Alennetun hinnan saat koodilla: Kevät2023 ja tarjous on voimassa 30.4.2023 asti. 

Tilaa lahjakortti näppärästi alla olevalla lomakkeella.


Kiitos, että olet asiakkaani - Auringonpaistetta Sinulle!Alla olevalla lomakkeella voit mm. tilata suosittelijan koodin ja lahjakortteja.

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja kerro, minkä hoidon/hoidot haluat lahjakortille. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian ja saat maksutiedot sekä lahjakortin sähköisessä muodossa. Voit noutaa lahjakortin myös hoitolastani Kangasalta. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Huomioithan, että vain maksettu lahjakortti on käyttökelpoinen.

Muista käyttää alennuskoodi: Kevät2023


Tervetuloa hemmoteltavaksi!