Helin Huilimon syyskuun uutiskirje

Raikasta syksyä!

Kesä on pikkuhiljaa muisto vain ja on aika ottaa syksy vastaan.

Kesäloman aikana minulla oli aikaa mietiskellä itsekseni ja sain useita, uusia ideoita mm. hyvinvointiin liittyen. Innostuin myös lukemaan ja opiskelemaan. Tänä kesänä keskityin miettimään arvojani ja tein niihin liittyviä päätöksiä. Tiesitkö, että arvojen tunnistaminen ja arvojen mukaan toimiminen lisää onnellisuutta? Liikkuminen on minulle tärkeää ja haluaisinkin pysyä liikuntakykyisenä niin pitkään kuin mahdollista. Samalla totesin, että kroppani on alkanut jäykistymään pahasti ja selkäkin ilmoittelee, että jotain pitäisi tehdä. Päätinkin palata jälleen harrastamaan säännöllisesti joogaa. Odotan sitä innolla, koska säännöllinen jooga tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. 

Millaisia arvoja sinulla on ja toimitko niiden mukaisesti?

***

Lasten huilihetki - kaikkien lasten suosikki!

Lasten huilihetkestä on tullut todellinen suosikki! Huilihetki on lasten oma rentoutushetki, jota lapset rakastavat. Huilihetki on ihan paras lahjaidea, joka  varmasti ilahduttaa lahjan saajaa. Ette tiedä, kuinka ihanaa on nähdä, kuinka vilkkaampikin lapsi rauhoittuu hoidon aikana ja, kuinka leveästi lapset hymyilevät hoidon jälkeen! 

VINKKI: Jos sinä vanhempana kaipaat hetken omaa aikaa (voit käydä vaikka lenkillä tai kenties kaupassa), voit tuoda lapsesi huilimaan siksi aikaa. Toki voit jäädä Huilimon sohvan nurkkaan surffailemaan puhelimellasikin, jos vain haluat :)

ps. Lasten huilihetkeen sisältyy aina yllätys!

"Ihana paras hoito ikinä! Sanon kyllä äidille, että haluan tulla uudelleen!"

Asiakaspalaute, 8-vuotias lapsi

***

Joko olet Suosittelija? 

Olen landseerannut Suosittelija-kampanjan, jossa voit ansaita hyvinvointipisteitä. Jos olet nauttinut Huilimon tunnelmasta ja rentoutuneesta olostasi tähtitaivaan ja tähtipeiton alla, mikset siis suosittelisi Huilimon palveluja muillekin! Suosittelijana sinulla on mahdollisuus huilia jopa ilmaiseksi! Kampanja on ollut suosittu ja päätin jatkaa sitä vielä hetken. Jos kiinnostuit, ilmoittaudu suosittelijaksi, niin lähetän sinulle koodin. Jakamalla koodia, ansaitset pisteitä, joilla saat tulla huilimaan edullisemmin tai jopa ilmaiseksi! Mitään hävittäväähän sinulla ei ole, päinvastoin! Koodisi näyttävä asiakas saa myös oman palvelunsa -10% alennuksella. 

Ei muuta kuin suosittelemaan!

***

Hyvää oloa työpaikallesi

Jos haluaisit rentoutua työpäivän aikana ja levittää hyvää oloa myös työpaikallenne, kutsu minut teille tekemään Brain Relief -hoitoja! Ihan superihanaa ja helppoa! Tarvitsen vain rauhallisen tilan, johon mahtuu hoitopöytä, jonka tuon tullessani. 

Jos kutsut minut työpaikallenne, saat omat hoitosi edullisemmin. Lue täältä lisää.

***


Lopuksi vielä perinteiset tarjoukset vain uutiskirjeen tilaajille - osta itsellesi tai lahjaksi:


  • Brain Relief -sarjakortti, 3 kertaa: 160 € (53,30 € /krt). 
  • Huom! Normaalihinta tulee nousemaan syyskuun aikana, joten tähän kannattaa nyt tarttua! 
  • 2 x Lasten huilihetki: 60 € (norm. 70 €)

Alennetut hinnat saat koodilla: Huilitaan2022 ja tarjous on voimassa 18.9.2022 asti.


Kiitos, kun olet asiakkaani - Rentoa syksyä Sinulle!


Tällä lomakkeella voit olla yhteydessä minuun ja esim. tilata suosittelijan koodin.

Lahjakorttien tilaaminen käy kätevästi lomakkeella, jonka löydät täältä

Tervetuloa hemmoteltavaksi!