Helin Huilimon syksyn uutiskirje

Syksyinen tuulahdus Huilimosta


Mitä pimeämmäksi päivät käyvät, sitä tunnelmallisemmaksi Huilimo käy. 

Tervetuloa tunnelmoimaan ja rentoutumaan!

Tykkäätkö hipsutella ja voisit tehdä sitä läheisillesi tai vaikka työksesi?

Jos kyllä, niin suosittelen sinulle Auvo-koulutusta! Auvo® on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Vain 25 minuuttia kestävä hoito on lempeä ja tehokas. Se auttaa pysähtymään ja rentoutumaan, ja tasapainottaa sekä kehoa että mieltä.

Lisäksi Auvo on helppo oppia ja järjestän syksyllä Auvo-ryhmän Kangasalla! Auvo-koulutukseen kuuluu laadukas verkkokoulutus ja lähipäivä, jossa otteet opetellaan konkreettisesti kouluttajan ohjauksessa. Jokainen saa tehdä hoitoja ja olla hoidettavana - Täydellistä!

Opi luomaan rentouttavaa magiaa: 

Tule opettelemaan Auvo-hoito pienryhmässä!


Minulla on ilo kutsua sinut mukaan tulevaan Auvo-ryhmääni, jossa saat mahdollisuuden oppia Auvo-rentoutushoidon ammattilaisen, eli minun, ohjauksessa. 

Koulutus pidetään Kangasalla 11.11. klo 10 - 17. Koulutukseen kuuluu myös verkkokoulutus selkeine videoineen ja ohjeineen. Koulutuspäivän jälkeen osaat tehdä Auvo-hoidon ja pääset nauttimaan hyvänolon tunteen jakamisesta läheisillesi. Upeeta!

Auvo-ryhmässä:

🌟 Opit Auvo-hoidon otteet ja tekniikan kouluttajan opastuksessa

🌟 Pääset harjoittelemaan Auvo-hoidon antamista ja vastaanottamista

🌟 Saat myös mahdollisuuden uuteen urapolkuun: Koulutus voi avata ovet uusille mahdollisuuksille hyvinvoinnin alalla. Jos jatkat Auvo-hoitajakoulutukseen, voit tarjota Auvo-hoitoja myös kaupallisesti.

Katso tästä Auvo-ryhmän esittelyvideo, niin näet, millainen päivä on luvassa.

Varaa Paikkasi Nyt tästä

Nyt on aika antaa itsellesi lupa rentoutua ja oppia jotain uutta. Ilmoittaudu mukaan ja avaa ovet uuteen mahdollisuuteen hyvinvoinnin tiellä. Ota askel kohti syvempää rentoutumista ja mahdollisuutta oppia uutta. Varaa paikkasi Auvo-ryhmääni ja anna itsellesi ja muille lahja sisäisestä rauhasta. Voit antaa Auvo-hoitoja vaikka joululahjaksi!

ps. Ota kaveri mukaan ja voitte tehdä hoitoja toisillenne koulutuksen jälkeen!


Ota Yhteyttä:

Lisätietoja Auvo-ryhmästä ja tulevasta koulutuksesta löydät Brain Relief Academyn sivuilta

***

Joko olet Suosittelija? 

Suosittelijana voit ansaita hyvinvointipisteitä. Jos olet nauttinut Huilimon tunnelmasta ja rentoutuneesta olostasi tähtitaivaan ja tähtipeiton alla, mikset siis suosittelisi Huilimon palveluja muillekin! Suosittelijana sinulla on mahdollisuus huilia jopa ilmaiseksi! 

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu suosittelijaksi, niin lähetän sinulle koodin. Jakamalla koodia, ansaitset pisteitä, joilla saat tulla huilimaan edullisemmin tai jopa ilmaiseksi! Mitään hävittäväähän sinulla ei ole, päinvastoin! Koodisi näyttävä asiakas saa myös oman palvelunsa -10% alennuksella. 

Ei muuta kuin suosittelemaan! Tilaa suosittelijan koodi alla olevalla lomakkeella.


Lopuksi vielä perinteinen tarjous vain uutiskirjeen tilaajille - osta itsellesi tai lahjaksi:


  • Lahjakortit -20 % alennuksella! Tähän kannattaa nyt tarttua!

Esim. Brain Relief -hoito nyt 56 € (norm. 70 €), Auvo-hoito 32 € (norm. 40 €), GuaSha-hoito 52 €, Lasten huilimohetki 28 € (norm. 35 €).


Alennus ei koske sarjakortteja.

Alennetun hinnan saat koodilla: Syksy2023 ja tarjous on voimassa 31.10.2023 asti. 

Tilaa lahjakortti näppärästi alla olevalla lomakkeella.


Kiitos, että olet asiakkaani!

HeliAlla olevalla lomakkeella voit mm. tilata suosittelijan koodin ja lahjakortteja.

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja kerro, minkä hoidon/hoidot haluat lahjakortille. Vastaan viestiisi mahdollisimman pian ja saat maksutiedot sekä lahjakortin sähköisessä muodossa. Voit noutaa lahjakortin myös hoitolastani Kangasalta. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Huomioithan, että vain maksettu lahjakortti on käyttökelpoinen.

Muista käyttää alennuskoodi: Syksy2023


Tervetuloa hemmoteltavaksi!