Helin Huilimon toukokuun uutiskirje

Hyvää vappua!

Aika rientää, nyt on jo vappu! Millaisia perinteitä sinun vappuusi kuuluu? Meillä käydään vapputorilla ja nautitaan simaa ja munkkeja. Saatetaan käydä katsomassa myös teekkarikaste.

Ensi viikolla alkaa Auvo-koulutukseni Kangasalla. Auvo on kotikäyttöön tarkoitettu rentoutushoito. Se on Brain Relief -hoidon pikkuveli ja sen oppii todella helposti. Auvoa voit tehdä läheisillesi ihan kotonasi, eikä sinulla tarvitse olla mitään erityisiä välineitä. Erityisesti lapset rakastavat Auvoa ja se saa heidät rauhoittumaan. Auvo on rentouttavaa sekä tekijälle että hoidettavalle - siksi se onkin niin ihanaa! Toukokuun kurssi on jo täynnä, mutta tulen pitämään näitä jatkossa enemmänkin. Mikäli olet kiinnostunut Auvo-kurssista vaikkapa ystävä- tai työporukan kesken, ole yhteydessä, niin aletaan suunnittelemaan teille Auvo-koulutusta.

Joko olet Suosittelija? 

Tässä alkukevään aikana landseerasin Suosittelija-kampanjan, jossa voit ansaita hyvinvointipisteitä. Suosittelijana sinulla on mahdollisuus huilia jopa ilmaiseksi! Jos kiinnostuit, ilmoittaudu suosittelijaksi, niin lähetän sinulle koodin. Jakamalla koodia, ansaitset pisteitä, joilla saat tulla huilimaan edullisemmin tai jopa ilmaiseksi! Mitään hävittäväähän sinulla ei ole, päinvastoin! Koodisi näyttävä asiakas saa myös oman palvelunsa -10% alennuksella. 


Lopuksi vielä perinteinen tarjous vain uutiskirjeen tilaajille:

Lahjakortti suosittuun, hemmottelevaan ja kiinteyttävään GuaSha-kasvohoitoon vain 55,- 

Käy lukemassa GuaSha-hoidosta tarkemmin ja tule kokeilemaan itse tai hemmottele vaikka äitiä!

Alennetun hinnan saat koodilla: Guasha2022 ja tarjous on voimassa 8.5.2022 asti.


Oikein mukavaa vappua ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille!


Kiitos, kun olet asiakkaani - Auringonpaistetta Sinulle!


Tällä lomakkeella voit olla yhteydessä minuun ja esim. tilata suosittelijan koodin.

Lahjakorttien tilaaminen käy kätevästi lomakkeella, jonka löydät täältä

Tervetuloa hemmoteltavaksi!