Sain vihdoin nukuttua kokonaisen yön!

14.04.2021

Haluan jakaa teille erään pitkäaikaisen asiakkaani, Kirsin, kokemuksia Brain Relief -hoidosta. Muistan, kun Kirsi kävi luonani ensimmäisen kerran Helin Huilimossa. Silloin hän ei vielä tiennyt Brain Relief -hoidosta ja hän valitsikin hoidokseen palveluvalikoimastani Taivaallisen päähieronnan

Kirsi on 42-vuotias perheenäiti ja puoliso. Silloin hän oli stressaantunut mm. lapsen sairauskierteestä ja ylitöistä. Hän todella kaipasi hengähdyshetkeä ja sen hän sai. Kirsi kiinnostui myös Brain Relief -hoidosta ja tutki hoitomuotoa netissä olevan tiedon perusteella sekä luki muiden kokemuksia. Hän halusi hoitomuodon, joka tuntuu hyvältä ilman suorituspaineita. Kirsi oli kokeillut useita tapoja lievittää ja ehkäistä stressiä, mm. liikuntaa, klassista hierontaa, avantouintia, akupunktiota ja shindoa. Hän ei kuitenkaan kokenut niitä täydelliseksi. Hierontakin tuotti kipua ja se tuntui pahalta, kun olo oli muutenkin kurja.

Tuntuu hyvältä ilman suorituspaineita

Heti ensimmäisen Brain Relief -hoitokerran jälkeen hän oli omien sanojensa mukaan ihan myyty. Brain Relief tuntui Kirsin mielestä niin nappijutulta, että siihen on hänen mielestään helppo ja turvallinen jäädä koukkuun. Hoidon jälkeen hän tunsi hetken aikaa, että oli kevyt kulkea. Hoito vaikutti myös erittäin positiivisesti hänen unenlaatuun: hoidon jälkeen hän nukkui kokonaisia öitä kuukausiin! Ihan huikeeta! Itseasiassa lähes kaikki asiakkaani, joilla on ollut haasteita unensa kanssa, ovat raportoineet Brain Relief -hoidon jälkeen nukkuneensa levollisemmin ja ilman heräilyjä. Kirsi kertoo, että hoidon vaikutus kestää hänellä noin reilun viikon verran. Hän pohtii, että, olisi varmasti hyvä jos kävisi sarjana useamman kerran kuukauden aikana.

Nukuin kokonaisia öitä kuukausiin!

Mikä Brain Relief -hoidossa on Kirsin mielestä parasta? "Se kosketus on ihan parasta ja se musiikki, kun on hoidossa käynyt muutaman kerran, niin sitä ei enää varsinaisesti kuuntele vaan se menee jotenkin ihon alle ja nopeuttaa rentoutusta."

Niille, jotka miettivät Brain Relief -hoitoon tulemista, Kirsi haluaa sanoa, että ehdottomasti kannattaa kokeilla. Hän ei ole kokenut hoidosta mitään negatiivista. Päinvastoin. Eikä hoito myöskään vaadi hoidettavalta mitään.

Se kosketus on ihan parasta ja se musiikki 

Kirsi suosittelee Brain Relief -hoitoa kaikille parantamaan/ ylläpitämään hyvinvointia, mutta erityisesti niille joilla on stressiä, kuormittava elämänvaihe, unettomuutta tai masennusta.

Kiitos Kirsi, kun halusit jakaa kokemuksesi meille!